DOORSTUREN [VIEWBROWSER]  
T h ü r i n g e r  J o u r n a a l
 
Herfstvakantie en meer
Beste nieuwsbrief abonnee,
Het is al bijna een week herfst, maar we gaan nog een hele mooie nazomerperiode tegemoet volgens de deskundigen van Weerplaza. Geniet er dus van de komende vier weken, want daarna is het mooi weer seizoen echt voorbij.
Deze maand kunt u nog heerlijk wandelen temidden van de bonte herfsttinten van het Thüringer Wald. Dat kan vanuit ons Landferienhaus Linde
als vaste standplaats maar ook als wandelreis van hotel naar hotel, bijvoorbeeld langs de Rennsteig of door het UNESCO Biosfeerreservaat. Met de toerfiets door Thüringen of op de E-Bike of de mountainbike door de kleurrijke bossen behoort tot de mogelijkheden.
Herfstspektakel hertenbronst
Boek een herfstvakantie en aanschouw de spektakulaire hertenbronst. Luister naar het burlen van de hertenmannen die een roedel verzamelen en bekijk de gevechten met de concurrenten. Een voorproefje van dit geweldige spektakel vindt u hier »
Kerst Arrangement
Laat u verwennen en kom tot rust in de stilte van het Thüringer Wald. Volgens de lange termijn modellen van de meteorologen van het NOAA wordt het al vroeg in december winter. We verwachten dan ook zeker een witte kerst. Lees verder »  
Oudejaarsavond
Vier oud-en-nieuw bij ons in Langenbach. Geen wilde Duitse Silvester party, maar gewoon genieten van een oer-hollandse oudejaarsavond en van wintersport bij ons in het Thüringer Wald. U leest het hier »  
Wintersport
Sneeuwschoen wandelen is ver weg van piste lawaai genieten van de ongerepte sneeuw. Lees verder »
Kijk eens naar het sneeuwschoen fotoalbum »
Maar er is bij ons ook een scala aan andere winter mogelijkheden
.
Groepswandelweek op sneeuwschoenen
De datum voor onze groepswandelweek op sneeuwschoenen staat vast en die vindt u hier » Voor het geval u wilt weten hoe dat eruit ziet kijkt u naar dit filmpje »
U kunt ook op andere data individueel boeken. Kijk hier naar onze aanbiedingen »
Last Minute Aanbiedingen
Vanaf zaterdag 7 tot 21 oktober hebben we voor onze selfcatered appartementen een aantal voordelige last minute aanbiedingen »
Ook na 21 oktober kunt u nog genieten van herfstvakantie kortingen op onze accommodaties. Lees verder »
 
 
  AFMELDEN | UW GEGEVENS | OVER ONS | LOCATIE | CONTACT | REISGIDS voor THüRINGEN  
 
Landferienhaus Linde, Straße am Berg 10, 98667 Langenbach, Duitsland | Tel: +49 36874 38584 | Route |