DOORSTUREN [VIEWBROWSER]  
T h ü r i n g e r  J o u r n a a l
 
Nieuwe fiets- en wandelvakanties in 2018
Beste nieuwsbrief abonnee
Voor 2018 hebben we ons aanbod aan fiets- en wandelvakanties in Thüringen flink uitgebreid. In deze nieuwsbrief leest u hier meer over.
Grote uitbreiding fietsreizen
Eind 2017 namen we al 2 nieuwe mountainbike reizen in ons aanbod op. Nu hebben we drie nieuwe fietsreizen langs de rivieren de Ilm, de Saale en de Unstrut. De laatste twee gaan ook door het prachtige wijnbouwgebied Saale-Unstrut. Lees verder »  
Nieuwe rondwandelreis
De Saale Horizontale is een korte rondwandelreis rond de rivier de Saale van 4 etappes. Start- en eindpunt is de interessante stad Jena. U wandelt langs de mooie Dornburger kastelen en de slagvelden van Napoleons dubbelslag bij Jena en Auerstedt. Bekijk deze reis »
Wintersport in het Thüringer Wald
Op de kam van het Thüringer Wald ligt nog genoeg sneeuw. De meteorologen verwachten de komende week dagelijks verse sneeuw. Ideaal om te gaan sneeuwschoen wandelen. Maar skieën of langlaufen kan natuurlijk ook. Meer informatie vindt u hier »
Doe uw voordeel op de Fiets & Wandelbeurs
We staan ook dit jaar weer op de Fiets- en Wandelbeurs in Gent en Utrecht. Door onze lange en nauwe samenwerking met de organisatie kunt u via ons de allervoordeligste kaartjes kopen. Bovendien maken we het met onze beursacties nog extra aantrekkelijk om onze stand te bezoeken.
Win een vakantie in Thüringen
Bezoek onze stand op de Fiets- en Wandelbeurs in Gent of in Utrecht en win een vakantie in Thüringen. Met uw bezoek maakt u kans op een van de twee vakantiecheques ter waarde van € 380. U profiteert in ieder geval van onze aantrekkelijke beurskortingen. Pak deze kans »
Landferienhaus Linde Voordeelticketshop
Bestel uw toegangskaarten in onze Voordeelticketshop.
Bij ons zijn uw kaartjes tot 37% goedkoper dan aan de kassa en tot 15% goedkoper dan op de website van de Fiets- en Wandelbeurs.
Bezoek dus nu
onze Voordeelticketshop »
Op zoek naar een leuke zomervakantie?
In Landferienhaus Linde hebben we de mooiste wandelroutes en fietspaden in het indrukwekkende UNESCO Biosfeerreservaat Thüringer Wald voor u klaarliggen.
Kijk maar eens naar
ons zomervakantie overzicht »
Vakantieland Thüringen
In en om het Thüringer Wald vindt u heel veel cultuur en andere interessante bestemmingen voor een dagtrip als u eens niet wilt wandelen of fietsen. Om u te helpen selecteerden we voor u de vijftig mooiste uitstapjes »
Voor meer kijkt u in de Reisgids voor Thüringen »
 
 
  AFMELDEN | UW GEGEVENS | OVER ONS | LOCATIE | CONTACT | REISGIDS voor THüRINGEN  
 
Landferienhaus Linde, Straße am Berg 10, 98667 Langenbach, Duitsland | Tel: +49 36874 38584 | Route |