DOORSTUREN [VIEWBROWSER]  
T h ü r i n g e r  J o u r n a a l
 
Nieuws en aanbiedingen
in het mooiste stuk natuur van Thüringen
Beste nieuwsbrief abonnee
Wij heten u – al sinds 2005 - graag van harte welkom in ons Landferienhaus Linde. Sommige gasten vragen ons waarom ons bedrijf te koop staat. Wij zijn de pensioenleeftijd al enige tijd geleden gepasseerd en willen ook van ons pensioen gaan genieten. Daarom zoeken wij (w)aardige opvolgers die ons bedrijf willen voortzetten en die u zullen ontvangen met evenveel hartelijkheid en enthousiasme als wij deden en ook nog steeds doen.
Terwijl anderen van hun zomervakantie genieten zijn wij al bezig met de voorbereidingen van het herfstseizoen. Wie wil er nu niet genieten van de prachtige herfstkleuren in het mooiste stukje natuur van het Thüringen dat onder bescherming van UNESCO staat. Bovendien biedt de herfst ook nog veel spektakel.

Herfstspektakel hertenbronst
In september begint de herten bronst waarbij de mannelijke edelherten grote groepen hinden verzamelen door imponeer gedrag, burlen en spectaculaire vechtpartijen met concurrenten. Dit duurt tot half oktober en kan van dichtbij bewonderd worden vanuit de wildobservatie hut.

Wanneer u tijdig bij ons reserveert, bespreken we voor u ook een plekje in de wildobservatie hut. Zonder tijdige reservering komt u er wellicht niet meer in.
Reserveer hier »
Groepswandelweken
Schrijf u in voor een groepswandelweek en laat u vijf dagen rond leiden door het afwisselende landschap van gemengd bos, bijzondere rotspartijen en open vergezichten. De kleine groep telt maximaal 12 deelnemers. Een dag is ter vrije besteding. Kijk hier naar onze groepswandelvakanties »

Van de andere kant bekeken
Wij schreven hier al vaak over vele bekende culturele bezienswaardigheden aan de noordkant van het Thüringer Wald. Maar wist u dat de zuidkant zich daarmee ruimschoots kan meten? En dat u ook aan de zuidkant van het Thüringer Wald fantastisch UNESCO Werelderfgoed vindt?
Vanuit Langenbach bent u snel in deze mooie en interessante steden »
Last Minute Aanbiedingen
Wilt u direct op pad voor een wandelvakantie of fietsvakantie? Dan hebben we in onze selfcatered appartementen ook nog enkele voordelige last minute aanbiedingen » Het bijboeken van half- of volpension is natuurlijk ook mogelijk.
 
 
  AFMELDEN | UW GEGEVENS | OVER ONS | LOCATIE | CONTACT | REISGIDS voor THüRINGEN  
 
Landferienhaus Linde, Straße am Berg 10, 98667 Langenbach, Duitsland | Tel: +49 36874 38584 | Route |