Pension

Landferienhaus Linde is vernoemd naar de 300-jaar oude lindeboom in de tuin.

De Linde (Tilia cordata) was vroeger een heilige boom, die vaak in het midden van de dorpskern stond. De Linde stond voor bescherming en verbondenheid van de gemeenschap. De boom symboliseert ook gezelligheid, warmte en hartelijkheid. Dit is wat wij onze gasten graag bieden.     

Het voormalige "Kulturhaus" ligt aan de bosrand, in het kleine en zeer rustige dorpje Langenbach in Thüringen. Er is plaats voor 16 gasten, verdeeld over B&B kamers en vakantie appartementen. Vanwege de zonnige ligging en de grote ramen heerst er in Landferienhaus Linde een lichte en vriendelijke atmosfeer. Door een aantal eenpersoonskamers en de gezamelijke maaltijden is Landferienhaus Linde ook een heerlijk vakantieadres voor singles.
Het gehele pension is rookvrij. Gasten kunnen gebruik maken van de bibliotheek, de sauna en de fitnessapparatuur. Buiten zijn een zonnig balkon en een grote tuin met grillplaats en zonneweide.

B&B-gasten kunnen zich heerlijk laten verwennen aan ons uitgebreide ontbijtbuffet. Kiest u voor halfpension, dan schuift u 's avonds gezellig aan aan onze table d'hôte.

Appartement-gasten kunnen geheel onafhankelijk hun eigen maaltijden verzorgen, maar zijn ook van harte welkom deel te nemen aan het ontbijt en diner in de Gaststube.